ΠΡΟΣΩΠΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Από το Ληλάντιο στη Σαντορίνη

Από το Ληλάντιο στη Σαντορίνη

Μία συζήτηση για την επικαιρότητα του ελληνικού κρασιού με τον Απόστολο Μούντριχα, ο οποίος δημιούργησε το Κτήμα Αβαντίς, στην Εύβοια, και πρόσφατα πρότεινε τη δική του εκδοχή της Σαντορίνης.
Από τον Α. Ν. Ανδρουλιδάκη

Περισσότερα...

Οι γεύσεις της Γουμένισσας

Οι γεύσεις της Γουμένισσας

Γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, σάλτσες, ριζότο και πολλά ακόμη, από τη Δήμητρα Δάρτση, και τη μικρή της οικοτεχνία «Οι Γουμένισσες».
Από τη Μερόπη Κοκκίνη

Περισσότερα...

Γλυκά όπως παλιά

Γλυκά όπως παλιά

Από το 1930, η εταιρία Bairamis, φτιάχνει αγαπημένο υποβρύχιο και λουκούμια, με την ίδια πάντα συνταγή.
Από τη Μαρία Ζαφειράτου

Περισσότερα...

ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ