Γνωρίστε το Foodpairing

Σεμινάριο για την επιστήμη πίσω από τον συνδυασμό των υλικών, από την ομάδα του Bitterbooze, στις 31/3, στο Root Art Space στο Θησείο.
Από την Ιωάννα Ζέρβα
Γνωρίστε το Foodpairing
Σίγουρα θα έχει τύχει και σε σένα να δοκιμάσεις  έναν αναπάντεχα καλό γευστικό συνδυασμό. Δύο, τρία ή και περισσότερα υλικά, που δεν είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα ταίριαζαν τόσο αρμονικά μεταξύ τους, να συνθέτουν ένα πεντανόστιμο πιάτο. Η γευστική αυτή αρμονία, να ξέρεις, δεν είναι καθόλου τυχαία. Πρόκειται  για ολόκληρη επιστήμη. Μια επιστήμη βασισμένη στα αρώματα και τις μυρωδιές.
Η ομάδα του Bitterbooze σε συνεργασία με το Metaxa, στον ιδιαίτερο χώρο του Root Art Space (Ηρακλειδών 10, Θησείο), παρουσιάζει την Τρίτη 31 Μαρτίου το Foodpairing, την επιστημονική μέθοδο που εξηγεί το πως συνδέονται μεταξύ τους τα υλικά σύμφωνα με τις αρωματικές τους ενώσεις, και απαντά σε δύο εύλογες ερωτήσεις. Τι είναι αυτό που επιτρέπει στα συστατικά να ταιριάξουν μεταξύ τους ενώ κάποια άλλα δείχνουν αταίριαστα; Ποια είναι η επιστημονική εξήγηση πίσω από την εμπειρία της γεύσης μας;
Ο παγκοσμίως διακεκριμένος bartender Γκεκάμ Καζαριάν, θα λύσει όλες τις απορίες σε ένα πεντάωρο σεμινάριο.

Γνωρίστε το Foodpairing

Κάθε συμμετέχων σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσει και μια Expert συνδρομή στο foodpairing.com για ένα μήνα. Στην τιμή περιλαμβάνεται κι ένα ελαφρύ γεύμα, το οποίο θα βασίζεται στην διατροφή Paleo, από την κουζίνα του Root Art Space.

Κόστο συμμετοχής: € 80 συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ.
Ώρα προσέλευσης: 11:30 πμ.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου στην επίσημη σελίδα των Bitterbooze στο διαδίκτυο

ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ